Toppers Van Oranje boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Populaire DJ show
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Toppers Van Oranje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Toppers Van Oranje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Toppers van Oranje on Tour is een 4 uur durend programma boordevol entertainment! Het is uitermate geschikt voor feesttenten, dorpsfeesten, kroegen, braderieën, jaarmarkten, campings en overige evenementen.

Toppers Van Oranje boeken

De basis bestaat uit 2 artiesten, een dj/presentator, licht, geluid, decor, prijzen en optioneel een compacte podiumwagen voor buitenevenementen. Uiteraard is het ook mogelijk om Toppers van Oranje on Tour naar eigen wensen verder uit te breiden!

Boekingen van Toppers Van Oranje

Uw evenement zal volop worden gepromoot via alle tv uitzendingen, reclame in weekblad Party, én op de website en social media kanalen.

Direct Toppers Van Oranje huren? Klik hier voor boekingen van Toppers Van Oranje

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Toppers Van Oranje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Toppers Van Oranje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Toppers Van Oranje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Toppers Van Oranje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Toppers Van Oranje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Toppers Van Oranje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Toppers Van Oranje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Toppers Van Oranje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Toppers Van Oranje

Toppers Van Oranje boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Toppers Van Oranje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ showin overleginclusief tot 800 personenmin. 3 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand