Spinkit boeken

Gage voor 3 uur: € 650,- of 4 uur: € 695,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  inclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Mobiele disco
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Instant Party! De grote kracht van Spinkit is de muzikale belevenis binnen een feest. Oftewel: geen enorme geluidsinstallaties, maar kortstondige, intieme feestjes. Met dit instant party concept worden groepjes binnen een groep op steeds andere wijze geëntertaind. Omdat de geluidsbron en –richting gemakkelijk aan te passen is, kan wie gewoon wat wil bijpraten en borrelen zich prettig verstaanbaar maken.

Spinkit boeken

Natuurlijk is de Spinkit ook voor kleinere partijen als stand-alone DJ set zeer geschikt. Hoe werkt het? Spinkit is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkit werkt met Iphone / Ipod touch en Ipad waardoor allerhande muziek mogelijk is. Er is een microfoon aanwezig en er zijn brandings-mogelijkheden.

Boekingen van Spinkit

Spinkit biedt entertainment zoals entertainment bedoeld is op een particulier feest, een bedrijfsevenement of op een festival. DJ’s Onze DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met het publiek om moeten gaan. Gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten dance en electro.

Direct Spinkit huren? Klik hier voor boekingen van Spinkit

Spinkit boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Spinkit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele disco2 uurinclusief1 persoonAllround / Bespreekbaar€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand