Spinkit boeken

Gage voor 3 uur: € 650,- of 4 uur: € 695,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  inclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Mobiele disco
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij Spinkit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Spinkit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Instant Party! De grote kracht van Spinkit is de muzikale belevenis binnen een feest. Oftewel: geen enorme geluidsinstallaties, maar kortstondige, intieme feestjes. Met dit instant party concept worden groepjes binnen een groep op steeds andere wijze geëntertaind. Omdat de geluidsbron en –richting gemakkelijk aan te passen is, kan wie gewoon wat wil bijpraten en borrelen zich prettig verstaanbaar maken.

Biografie Spinkit

Natuurlijk is de Spinkit ook voor kleinere partijen als stand-alone DJ set zeer geschikt. Hoe werkt het? Spinkit is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkit werkt met Iphone / Ipod touch en Ipad waardoor allerhande muziek mogelijk is. Er is een microfoon aanwezig en er zijn brandings-mogelijkheden.

Boekingen van Spinkit

Spinkit biedt entertainment zoals entertainment bedoeld is op een particulier feest, een bedrijfsevenement of op een festival. DJ’s Onze DJ’s (m/v) zijn stuk voor stuk muzikanten, met hun eigen stijl en vibe die weten hoe ze interactief met het publiek om moeten gaan. Gangbare Top 40, 80’s, soulclassics en daarbuiten dance en electro.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Spinkit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Spinkit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Spinkit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Spinkit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Spinkit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Spinkit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Spinkit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Spinkit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Spinkit

Spinkit inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Spinkit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele disco2 uurinclusief1 persoonAllround / Bespreekbaar€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand