Rank 1 boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Wil jij Rank 1 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rank 1. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rank 1 is een Nederlands dj- en producerduo, bestaande uit Piet Bervoets en Benno de Goeij. Bervoets en De Goeij ontmoetten elkaar in 1997 op een feest. Piet was reeds dj en had zijn eigen studio, Benno had een klassieke muziek achtergrond en was zeer geïnteresseerd. Ze besloten samen te gaan werken. De eerste bekendheid behaalden ze met het project R.O.O.S. dat met Instant moments een top 20-hit wist te behalen. Na vele uitgaven onder verschillende namen, ontstond in 1998 de naam Rank 1, als een grap omdat het hen leuk leek op de eerste positie van de hitparade te staan met deze naam.

Rank 1 boeken

De grap werd werkelijkheid toen in 2000 hun eerste hit Airwave de nummer-1 positie bereikte in verschillende hitlijsten. Hierna kregen ze vele successen, waaronder de remix van Superstring van Cygnus X. Zelf scoorden ze hits met Such is life (2001), Awakening (2002) en Breathing (2003). Hiernaast verzorgden ze remixes voor verschillende artiesten, zoals System F (Cry), Baby D (Let me be your fantasy) en Push (Journey of life). Ook voor het ID&T-dancefeest Sensation heeft Rank 1 meermalen het themanummer geproduceerd. In 2000 was dit hun remix van Superstring van Cygnus X. In 2001 was dit Such is life en voor de White Edition van Sensation in 2003 Sensation The Anthem 2003.

Boekingen van Rank 1

In de weekeinden toert Bervoets rond met de Rank 1 Dj set, terwijl De Goeij nieuwe sounds creëert. Door de week hebben ze dan voldoende inspiratie om nieuwe platen uit te brengen.

Direct Rank 1 huren? Klik hier voor boekingen van Rank 1

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rank 1 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rank 1 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rank 1 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rank 1 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rank 1 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rank 1 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rank 1 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rank 1 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rank 1

Rank 1 boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rank 1

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand