Qlas & Blacka boeken

Gangsta rap duo
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Gangsta

Wil jij Qlas & Blacka boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Qlas & Blacka. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het jongste duo ooit in Nederland dat op nummer 1 is gekomen met hun debuutalbum ‘Project 24 en een van de grondleggers van Nederlandse Drill-rap: Qlas & Blacka!

Biografie Qlas & Blacka

Het Hip-Hop/Drill-rap duo kwam al keihard binnen met hun single ‘Shooter’ die de 95e plek in de Nederlandse Single Top 100 behaalde. Ondanks dat de jongens pas kort in de scene zijn, weten ze niet van ophouden. Toch is Drill-Rap maar een van hun velen talenten, want in andere muziekstijlen blinken ze ook enorm uit.

FunX Music Award

In juli 2020 brachten de jongens het nummer ‘Dom Pérignon’ uit in samenwerking met Henkie T, Murda en Jonna Fraser. Wederom weer een (derde) plek in de Top 100 en in september mochten zij de FunX Music Award ontvangen voor beste samenwerking van het jaar.

Boekingen van Qlas & Blacka

Of het nou bij 101 Barz is of op je favoriete feestje: deze jongens zijn nu al niet meer weg te denken uit de Hip-Hop scene.. en dit is pas het begin!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Qlas & Blacka kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Qlas & Blacka wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Qlas & Blacka wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Qlas & Blacka online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Qlas & Blacka kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Qlas & Blacka boeken

Ben jij benieuwd hoe je Qlas & Blacka kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Qlas & Blacka boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Qlas & Blacka

Qlas & Blacka inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Qlas & Blacka

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenUrban / Hip-Hop / GangstaOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand