Plee & Pinda boeken

€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Plee & Pinda waren in een ver verleden collega’s van elkaar. Toen er op 19 april 2002 een personeelsfeest werd georganiseerd leek het hen leuk om een act te bedenken. Als grote fans van Wipneus en Pim was het thema snel bedacht: een speciale flash back show. Na dit optreden volgde een buurtfeest en een bruiloft en toen was daar in een keer een artiestenbureau. Of Plee & Pinda iets met de Ketchup Song wilde doen. Vier weken later stonden we in discotheken door heel Nederland met de Ketchup Song Dans Show. Ondertussen werden we ook gevraagd voor personeelsfeesten en werd ons de vraag gesteld of we iets voor kinderen konden doen. Zo werden er in de loop van de tijd steeds meer show ontwikkeld.

Plee & Pinda boeken

Pinda Alinda ‘Pinda’ Schuil had op jonge leeftijd al artiestenbloed door haar aderen stromen. Zo zong ze altijd onder de douche, dit tot groot genoegen van haar ouders. Opgegroeid met Peppi en Kokki en Tital Tovenaar was het daarom niet zo verwonderlijk dat ze ooit iets met deze helden zou gaan doen. Nadat ze op haar werk in contact kwam met Plee, werd al snel aan een optreden gewerkt. “Het is natuurlijk zonde om de hele tekst van Barbapappa uit je hoofd te kennen en daar niet mee te doen”, aldus de ster in spé. Plee René ‘Plee’ Posthuma kwam na jaren solo te hebben opgetreden op verjaardagen en bruiloften van familie op zijn werk de ideale Pinda tegen om mee op te treden. Een afspraak was dan ook snel gemaakt. Hier werd afgesproken om op het personeelsfeest de collega’s eens te verassen met een spetterend optreden.

Boekingen van Plee & Pinda

Na dit optreden had ook Plee de smaak goed te pakken. Zijn ultime doel is om een keer in een uitverkocht Gelredome te staan. In oktober 2006 komt deze droom uit. Plee & Pinda hebben namelijk kaartjes voor het optreden van Marco Borsato. Te boeken met verschillende shows: Plee & Pinda hebben ook verschillende kindersshows, zoals de Dans je Rot Show, de Ukkepuk Show en natuurlijk de Sinterklaas Show.

Direct Plee & Pinda huren? Klik hier voor boekingen van Plee & Pinda

Plee & Pinda boeken

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Plee & Pinda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenKids€550,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand