Play-Mobiel DJ boeken

€450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €450,-
 • Duur
  3 uur
 • Geluid
  inclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Mobiele DJ
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij Play-Mobiel DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Play-Mobiel DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Play-Mobiel is de eerste DJ die draadloos naar je toe komt op zoek naar de leukste verzoekjes! In een strak pak beweegt de DJ zich onder de gasten. Met zijn iPad in de hand en een koptelefoon op het hoofd vraagt hij de gasten wat ze willen horen. De iPad is gevuld met heerlijke muziek, van lounge en disco tot dance, top 40 en salsa.

Play-Mobiel DJ boeken

Staat het verzoekje niet op de Ipad dan tovert de DJ een toepasselijke vervanger op de digitale draaitafels. Zelf even die track inmixen? Geen probleem! Met de gebruiksvriendelijke DJ app kan iedereen zien hoe dat gaat of zelf de knoppen bedienen. En zeg nou zelf, het is toch geweldig als iedereen hoort wat jij net hebt gekozen.

Boekingen van Play-Mobiel DJ

Dit concept niet alleen op beurzen werkt maar ook zeer geschikt is voor diners, borrels, lounge, beach, bbq, 80-ies en 90-ies feestjes.

Direct Play-Mobiel DJ huren? Klik hier voor boekingen van Play-Mobiel DJ

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Play-Mobiel DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Play-Mobiel DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Play-Mobiel DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Play-Mobiel DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Play-Mobiel DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Play-Mobiel DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je Play-Mobiel DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Play-Mobiel DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Play-Mobiel DJ

Play-Mobiel DJ boeken

€450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Play-Mobiel DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele DJ3 uurinclusief1 persoonAllround / Bespreekbaar€450,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand