The Pianoroom boeken

Bestaat uit: 2 pianisten / Incl. drummer+geluid tot 400p: € 1995,-.
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Pianoroom boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Pianoroom. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Pianoroom werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

The Pianoroom boeken

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianoroom'. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge 'chemie' is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

Boekingen van The Pianoroom

De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianoroom-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianoroom begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met The Pianoroom bepaal jezelf je muzikale sfeermenu.

Direct The Pianoroom huren? Klik hier voor boekingen van The Pianoroom

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Pianoroom kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Pianoroom wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Pianoroom wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Pianoroom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Pianoroom kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Pianoroom boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Pianoroom kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Pianoroom boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Pianoroom

The Pianoroom boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Pianoroom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 50 minuteninclusief tot 100 personen2 personenAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand