It All Started In The 90s boeken - Bekendeartiestboeken.nl

It All Started In The 90s boeken

  • Bekende DJ-show
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 of 3 personen
  • Genre: 90's en meer

It All Started In The Nineties is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren ’90! Ken jij ze nog? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? De act “It All Started In The Nineties” neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario.

It All Started In The Nineties boeken

Het is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore… Alle energieke dansvloerklassiekers komen met het It All Started In The Nineties concept voorbij! Herinneringen, Feest, Energie… It All Started In The Nineties!

Boekingen van It All Started In The Nineties

Het concept “It All Started In The Nineties” is in 2010 gestart met meer dan 100 succesvolle evenementen door heel Nederland als resultaat. Vanaf 2016 gaat It All Started In The Nineties zich voornamelijk richten op de act (DJ + MC). In deze setting stond de act al op diverse festivals als Daydream, 7th Sunday, WISH Outdoor en Festyland, waar de tent geregeld (bijna letterlijk) werd afgebroken. Eén van de bekendste jaren ’90 acts van Nederland: It All Started In The Nineties!

Direct It All Started In The Nineties huren? Klik hier voor boekingen van It All Started In The 90's


Toon meer