Het Gebroken Hartje boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Unieke smartlappenband
 • Genre
  Smartlappen

Arie is de man voor wie alle vrouwen met zekere regelmaat een flinke traan laten. Begeert als hij is kan hij zich eenvoudigweg niet aan slechts een vrouw geven. Vooral ook door het rondreizende leven is hij gedwongen avond na avond zijn nieuwe geliefde de onvermijdelijke afscheidskus te geven. Het wordt hem echter graag vergeven. Als Arie zijn fenomenale stemgeluid laat horen, smelt ieder hart. En met zijn stem beroert hij niet alleen de vele vrouwen. Iedereen laat zich meevoeren als zij de passie horen waarmee Arie de zalen betovert.

Het Gebroken Hartje boeken

AAAAAAAAH JA!!!!!!! Jerommeke houdt van een feessie, waar het gezellig is. Met zijn soepele vingers bespeeld hij het pianoclavier sneller dan de knopjes. Hij is de man die Het Gebroken Hartje in de juiste banen weet te leiden en wordt ook wel de smeerolie van de band genoemd. Een Lambourhgini loopt immers ook niet zonder olie!! Met zijn diverse kettingen zowel zilver als goud, houdt hij het geheel bij elkaar en is een onmisbare schakel in het geheel. Die man die op het conservatorium teveel door de vrouwen werd afgeleid en dus 4x bleef zitten.

Boekingen van Het Gebroken Hartje

Nikkelen Nelis is er niet de man naar om er met de pet naar te gooien. Integendeel, Nikkelen Nelis bonkt er op los als een gebroken hart dat op springen staat. En als zijn hart gaat springen, dan springt de hele zaal mee. Als er iemand in staat is om het publiek op te stuwen tijdens zijn fameuze drumsolo dan is dat wel Nikkelen Nelis. Van deze jongens zijn er inmiddels 3 cd’s en 1 dvd uitgebracht die landelijk goed verkocht zijn en ze regelmatig op TV ORANJE te zien zijn met een van de 14 videoclips!!!! Er is ook een nieuwe single die als titel meekrijgt ” Met het gebroken hartje”

Direct Het Gebroken Hartje huren? Klik hier voor boekingen van Het Gebroken Hartje

Het Gebroken Hartje boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Gebroken Hartje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke smartlappenband3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen4 personenSmartlappen€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand