Het Gebroken Hartje boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Unieke smartlappenband
 • Genre
  Smartlappen

Wil jij Het Gebroken Hartje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Gebroken Hartje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Arie is de man voor wie alle vrouwen met zekere regelmaat een flinke traan laten. Begeert als hij is kan hij zich eenvoudigweg niet aan slechts een vrouw geven. Vooral ook door het rondreizende leven is hij gedwongen avond na avond zijn nieuwe geliefde de onvermijdelijke afscheidskus te geven. Het wordt hem echter graag vergeven. Als Arie zijn fenomenale stemgeluid laat horen, smelt ieder hart. En met zijn stem beroert hij niet alleen de vele vrouwen. Iedereen laat zich meevoeren als zij de passie horen waarmee Arie de zalen betovert.

Het Gebroken Hartje boeken

AAAAAAAAH JA!!!!!!! Jerommeke houdt van een feessie, waar het gezellig is. Met zijn soepele vingers bespeeld hij het pianoclavier sneller dan de knopjes. Hij is de man die Het Gebroken Hartje in de juiste banen weet te leiden en wordt ook wel de smeerolie van de band genoemd. Een Lambourhgini loopt immers ook niet zonder olie!! Met zijn diverse kettingen zowel zilver als goud, houdt hij het geheel bij elkaar en is een onmisbare schakel in het geheel. Die man die op het conservatorium teveel door de vrouwen werd afgeleid en dus 4x bleef zitten.

Boekingen van Het Gebroken Hartje

Nikkelen Nelis is er niet de man naar om er met de pet naar te gooien. Integendeel, Nikkelen Nelis bonkt er op los als een gebroken hart dat op springen staat. En als zijn hart gaat springen, dan springt de hele zaal mee. Als er iemand in staat is om het publiek op te stuwen tijdens zijn fameuze drumsolo dan is dat wel Nikkelen Nelis. Van deze jongens zijn er inmiddels 3 cd’s en 1 dvd uitgebracht die landelijk goed verkocht zijn en ze regelmatig op TV ORANJE te zien zijn met een van de 14 videoclips!!!! Er is ook een nieuwe single die als titel meekrijgt ” Met het gebroken hartje”

Direct Het Gebroken Hartje huren? Klik hier voor boekingen van Het Gebroken Hartje

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Gebroken Hartje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Gebroken Hartje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Gebroken Hartje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Gebroken Hartje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Gebroken Hartje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Gebroken Hartje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Gebroken Hartje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Gebroken Hartje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Gebroken Hartje

Het Gebroken Hartje boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Gebroken Hartje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke smartlappenband3 x 50 minuteninclusief tot 200 personen4 personenSmartlappen€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand