Haags Disco Duo boeken

Ook te boeken voor 5 uur. Gage wordt dan: € 2250,-
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Disco / 70's / 80's

Wil jij Haags Disco Duo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Haags Disco Duo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een gezelliger en grappiger discoduo vind je in Nederland zelden! De ene draait plaatjes, terwijl de andere presenteert. De meest maffe spelletjes en kwisjes worden samen met het altijd enthousiaste publiek uitgevoerd. Met echte prijsjes tot gevolg! De rare omkleedpartijen met pruiken, hoedjes en brilletjes maken een optreden van Het Haags Disco Duo tot een hilarisch spektakel. Het regelmatige gebruik van flitsende fillers en jingles zorgen voor een nog verdere verhoging van de pretdichtheid! Dat de heren spreken in onvervalste Haagse tongval, maakt de gein alleen maar groter. Voor en achter hun meer dan opvallende disco-meubel, verzorgt dit illustere duo een wel heel feestelijke muzikale invulling en zorgen zij er voor dat de geachte aanwezigen een onvergetelijke avond zullen beleven!

Haags Disco Duo boeken

Het Haags Disco Duo bestaat uit René Timmerman en Lex van Coeverden. Beide heren kennen elkaar uit de jaren ’80 waar ze ieder een eigen programma hadden. René bedacht en speelde er het muziekspel “Nu of Nooit”. Daarvóór had hij met vrienden een drive-in discotheek en werkte hij vast in een discotheek. Hij is altijd met radio en discojokkiën bezig gebleven. Hij organiseerde al in 1995 zijn eerste dance-classics feest. Lex is een legendarische DJ in de dance-music geworden. Zijn indrukwekkende carrière begon dus bij Radio Stad Den Haag. Hij draaide er naadloos de toppers in het programma Hits Non Stop. Lex maakte vele discomixen op plaat en heeft zijn eigen platenlabel. Onder de naam Atlantic Ocean maakte hij in zijn studio de wereldhit “Waterfall”. Daarnaast draait hij nog meerdere soorten muziek in Nederland en ook ver daarbuiten, maar zijn hart ligt bij de disco zoals we die allemaal graag horen. Hij verzon de naam Haags Disco Duo.

Boekingen van Haags Disco Duo

Lex en René hebben beiden een zeer uitgebreide verzameling jaren ‘70 en ‘80 muziek. Alles natuurlijk op vinyl en met die fantastische hoezen. Deze twee verzamelingen bij elkaar vormen de basis voor het Haags Disco Duo. Mocht u echter een voorkeur hebben voor een andere muziekstijl; laat het ons duo weten en zij zorgen er voor! Vanaf de oprichting zijn de acts, welke een belangrijk onderdeel vormen van de show, één voor één voornamelijk door René bedacht. Het van oorsprong radiospel “Nu of Nooit” bestaat natuurlijk al jaren. Voor “Tedje’s Wonderoren” heeft hij zich laten inspireren door het stokoude Teds Wonderoren (in de zeventiger jaren een vast onderdeel van de Ted de Braak show). Het Haags Disco Duo is te boeken voor 2 of 4 uren inclusief decor, bellenblaas- en rookmachine, geluid en licht.

Direct Haags Disco Duo huren? Klik hier voor boekingen van Haags Disco Duo

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Haags Disco Duo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Haags Disco Duo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Haags Disco Duo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Haags Disco Duo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Haags Disco Duo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Haags Disco Duo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Haags Disco Duo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Haags Disco Duo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Haags Disco Duo

Haags Disco Duo boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Haags Disco Duo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show2 uurinclusief tot 800 personen2 personenDisco / 70's / 80's€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand