Got The Vibe boeken

Ook uitstekend geschikt voor bedrijfsfeesten!
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Got The Vibe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Got The Vibe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Got The Vibe boeken op jouw party of event? Muziek moet je raken, daarvoor is het toch bedoeld? Het gevoel dat je niet stil kan blijven staan, dat je daarom wel MOET bewegen en dat je niets anders meer wilt dan lekker keihard meezingen. Met GOT THE VIBE! zit je vanaf de eerste tonen helemaal in dat gevoel; om die reden: gegarandeerd! Negeren heeft geen zin dus geef je maar over en “Let it all go!”

Got The Vibe boeken

Zeg eens eerlijk: hoe vaak zag jij op een feestje een ongeïnspireerde band de tijd volspelen, met op de achtergrond een afleidende ledwall met nietszeggende visuals? Die exact hetzelfde repertoire speelde als de bands van de drie vorige feestjes? Precies… De muzikale Legends van GOT THE VIBE! doen het in alle opzichten anders. Deze Party Pro’s die hun muzikale sporen echt verdiend hebben, spelen met echte bezieling. Daarmee met de focus op de gasten maar vooral ook met onnoemelijk veel plezier. En dat zie je terug!

Hoogstaand muzikaal niveau

Niet alleen zorgt GOT THE VIBE! voor een hoogstaand muzikaal niveau, het oog wil natuurlijk ook wat. Een goed begin is het halve werk dus is de band verwend met drie prachtige zangeressen. Geniet van de energie van deze stoere vakvrouwen. De vier heren op het podium zorgen ervoor dat de band staat als een huis. Groovend als een malle en stevig stomend als een warmgedraaide diesel. GOT THE VIBE! is daarom meer dan een “lekker bandje”.

Boekingen van Got The Vibe

Naast de muziek en de poppetjes op het podium zorgt de altijd hardwerkende crew voor de finishing touch. Een sfeervolle bühne met een warme uitstraling, grote industriële spots en houtaccenten in instrumentarium en decor. Om nog maar te zwijgen over het fantastische geluid. Het complete plaatje, daar gaat het om bij GOT THE VIBE. Altijd! GOT THE VIBE! doet het in alle opzichten anders. Deze muzikale Legends die hun sporen ruimschoots hebben verdiend spelen met echte bezieling. Met de focus op de gasten maar de Party Pro’s feesten vooral ook met onnoemelijk veel plezier. En dat zie je terug!

Direct Got The Vibe boeken? Klik hier voor boekingen van Got The Vibe

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Got The Vibe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Got The Vibe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Got The Vibe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Got The Vibe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Got The Vibe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Got The Vibe boeken

Ben jij benieuwd hoe je Got The Vibe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Got The Vibe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Got The Vibe

Got The Vibe boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Got The Vibe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen7 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€5.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand