DJ Duck DJ Set boeken

EXCLUSIEF DJ en EXCLUSIEF stroomvoorziening!
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Unieke DJ Booth / DJ set
 • Genre
  n.v.t.

Wil jij DJ Duck DJ Set boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Duck DJ Set. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé eye-catcher bij ieder feest of partij. De DJ-Duck kan uw boodschap pas echt onder de aandacht brengen!

Biografie DJ Duck

De DJ-Duck is een volledig operationele Deux-chevaux omgebouwd tot een absolute PR-machine. Voorzien van een professionele geluidsinstallatie en een standaard voor A0-posters zal deze paarse eend met laadbak gegarandeerd voor lachende gezichten zorgen.

Boekingen van DJ Duck

Middels een door de opdrachtegever te regelen aggregaat kan de DJ Duck volledig zelfstandig zonder stroom opereren op willekeurig festival of open terrein. Er is zelfs de mogelijkheid om een DJ in het laadbakje zijn kunsten te laten vertonen. Zeg nu zelf, heeft u ooit een originelere DJ-booth op uw evenement gehad?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Duck DJ Set kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Duck DJ Set wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Duck DJ Set wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Duck DJ Set online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Duck DJ Set kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Duck DJ Set boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Duck DJ Set kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Duck DJ Set boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Duck DJ Set

DJ Duck DJ Set inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Duck DJ Set

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ Booth / DJ set4 uurinclusief tot 400 personen1 persoonn.v.t.€750,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand