Die Supertolle Schlagerband boeken

Meerprijs Der DJ Udo Schlager: € 550,- / 2 blazers extra: + € 500,-.
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlagerband
 • Genre
  Schlager

Wil jij Die Supertolle Schlagerband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Supertolle Schlagerband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gaby und Carina pakken groots uit met Die Supertolle Slagerband. De zusjes worden deze avond namelijk bijgestaan door de Keurslagerband! Die Supertolle Slager Schwestern hebben een aantal collega’s uit de slagerij opgetrommeld om samen een supervette Keurslagerband te formeren. Duitstalige nummers passeren de revue, van Heino naar Rammstein en van Rex Gildo naar Nena. Alles fur ein Riesenfest!!!

Die Supertolle Schlagerband boeken

Die Supertolle Slager Schwestern zorgen voor een Beierse Abend die uw gasten niet snel zullen vergeten. Na een persoonlijk Beiers ontvangst is het tijd om een Party zum machen! Niet alleen beklimmen Gaby und Carina drie keer het podium om live de besteSchlagers en meezingers te zingen, maar ook zullen ze diverse spellen met de gasten doen. Tijd om in te haken en te hossen met de dames Coburg!

Boekingen van Die Supertolle Schlagerband

Bij Die Supertolle Slager Schwestern XL show is het ook mogelijk om andere schlagerartiesten te laten begeleiden door de Supertolle Live Band! Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden. Programma van 4 uur * 3 sets van 45-50 minuten van Die Supertolle Schlager Schwestern met de Keurslagerband * Interactieve onderdelen / Jodelworkshop

Direct Die Supertolle Schlagerband huren? Klik hier voor boekingen van Die Supertolle Schlagerband

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Supertolle Schlagerband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Supertolle Schlagerband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Supertolle Schlagerband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Supertolle Schlagerband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Supertolle Schlagerband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Supertolle Schlagerband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Supertolle Schlagerband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Supertolle Schlagerband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Supertolle Schlagerband

Die Supertolle Schlagerband boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Supertolle Schlagerband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlagerband4 uurinclusief tot 400 personen6 personenSchlager€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€3.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand