Def Rhymz boeken

Bekend van o.a. “Schudden”
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Rap / Hiphop

Een bruisend optreden van Def Rhymz boeken op jouw feest of evenement? Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

Def Rhymz boeken

Verwijderd: Boem! Surprise!! Hoorgasme is af, klaar, gereed en nu overal te koop! Het 2e album van de verschrikkelijke dope Def is een feit! Een wapenfeit! Jan Publiek zal misschien zijn schouders ophalen en de plaat gewoon aanschaffen maar wie de hip hop in Nederland een beetje heeft gevolgd, weet dat het succes van Def Rhymz en zijn collega rappers hen niet zo maar is komen aanwaaien. Ineens wilde iedereen Def Rhymz boeken.

Ambassadeur Nederlandstalige rapmuziek

Dik 20 jaar al is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rapmuziek. De jonge Dennis Bouman startte als breakdancer, begon daarnaast te rappen, won daarmee wedstrijden, groeide uit tot stand-up comedian en tot populaire presentator van R&B party’s en aanverwanten. De boekingen van Def Rhymz gingen als een speer. Druk baasje onze Def, altijd al geweest dus. Zijn teksten zijn vaak seksistisch, humoristisch en melig.  De rapper werd onder meer tweemaal onderscheiden met een TMF Award. Def Rhymz rapt sinds 1984 en behoort daarmee tot de eerste generatie rappers in Nederland. In 1986 werd hij op zestienjarige leeftijd Nederlands kampioen rappen.

Boekingen van Def Rhymz

En toen was er dan het album, De Goeiste, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, Doekoe natuurlijk en Ziek en ook De Bom. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag. Maar de allergrootste hit van Def Rhymz is natuurlijk “Schudden“!  In deze single zit een sample van het nummer “Love Come Home” van DJ Jean.

Direct Def Rhymz boeken? Klik hier voor boekingen van Def Rhymz

Def Rhymz boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Def Rhymz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Rap / Hiphop€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-