Def Rhymz boeken

Prijscategorie: € 1.250,- tot € 1.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (incl. DJ)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Rap / Hiphop

Wil jij Def Rhymz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Def Rhymz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

ALLE BALLUH VERZAMELUH! En zorg maar dat je ze goed vast hebt, want Def Rhymz is in the building! Dennis Bouman is geboren in Paramaribo op 3 mei 1970 en is beter bekend als Def Rhymz. Deze Surinaams-Nederlandse rapper werd geboren op 3 mei 1970 in het zonnige Paramaribo en dat verklaart dan ook gelijk zijn gevoel voor ritme en muziek. De ras-entertainer begon al op jonge leeftijd en behoort daardoor tot de eerste generatie rappers van Nederland! Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

Biografie Def Rhymz

En toen deze rapper begon, was er maar één prijs die er écht toe deed: de TMF-award. En laat Def Rhymz deze niet één, maar zelfs twee op zak hebben. Daarnaast hangen er ook diverse gouden platen aan zijn muur. Dat hij deze prijzen verdiende, dat was wel zeker. Wanneer je aan Def denkt, denk je natuurlijk ook aan zijn nummer 1-hits ‘’Doekoe’’ en ‘’Schudden’’. Deze muziekparels behoren tot het Nationaal Erfgoed van Nederland en zijn onlosmakelijk verbonden met de goedlachse rapper. Door deze monster hits treedt Def Rhymz, met zijn energieke show, nu nog steeds zo’n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks nog zo’n 200.000 luisteraars op Spotify. Ineens wilde iedereen Def Rhymz boeken.

Nederlandse rapper boeken

Dik 20 jaar al is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rapmuziek. De jonge Dennis Bouman startte als breakdancer, begon daarnaast te rappen, won daarmee wedstrijden, groeide uit tot stand-up comedian en tot populaire presentator van R&B party’s en aanverwanten. De boekingen van Def Rhymz gingen als een speer. Druk baasje onze Def, altijd al geweest dus. Zijn teksten zijn vaak seksistisch, humoristisch en melig.  Def Rhymz rapt sinds 1984 en behoort daarmee tot de eerste generatie rappers in Nederland. In 1986 werd hij op zestienjarige leeftijd Nederlands kampioen rappen.

Boekingen van Def Rhymz

Wanneer je aan Def denkt, denk je natuurlijk ook aan zijn nummer 1-hits ‘’Doekoe’’ en ‘’Schudden’’.  In laatstgenoemde single zit een sample van het nummer “Love Come Home” van DJ Jean. Deze twee muziekparels behoren tot het Nationaal Erfgoed van Nederland en zijn onlosmakelijk verbonden met de goedlachse rapper. Door deze monster hits treedt Def Rhymz, met zijn energieke show, nu nog steeds zo’n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks nog zo’n 200.000 luisteraars op Spotify. Als Def Rhymz jouw feest, en de billen van je vriendin, eens flink moet laten schudden, boek hem dan nu!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Def Rhymz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Def Rhymz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Def Rhymz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Def Rhymz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Def Rhymz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Def Rhymz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Def Rhymz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Def Rhymz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Def Rhymz

Def Rhymz boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Def Rhymz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (incl. DJ)Rap / HiphopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand