Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 uur
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ show
 • Genre
  Disco classics

Wil jij Danny Rook Nightfever Disco Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Rook Nightfever Disco Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voortbordurend op het succes van Danny Rook als DJ Monty in de hitmusical Saturday Night Fever, is er nu Danny’s NightFever Discoshow! Inclusief verlichte dansvloer, spiegelbollen, decor en alle andere seventies- en eighties-items is dit een show waarbij u het ware gevoel uit deze periode helemaal terug krijgt! Een echte enthousiaste en professionele DJ draait de grootste hits (de zogenaamde Dan’s Classics), waarbij Danny acts doet, wedstrijden organiseert etc. Oftewel: een avond topamusement met een vette knipoog!

Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

Echt populair werd Danny met ’NOW tv’ waarin hij zich uit kon leven met het typetje Tilly van Broekhuyse en daarna ging het snel met zijn faam als TV-presentator bij RTL-4, Veronica en later Yorin en deed hij programma’s als Now-TV, Last Minute, Ticket To Love, The Box Of Love, Chat Choice, Star Academy etc. Danny Rook boeken betekent dan ook een veelzijdig artiest in huis halen.

Boekingen van Danny Rook Nightfever Show

Ook is Danny in het theater te zien: Onlangs was hij nog te zien in de populaire musical Saturday Night Fever en daarin vertolke hij met grote regelmaat de rol van DJ Monty.

Direct Danny Rook Nightfever Show huren? Klik hier voor boekingen van Danny Rook Nightfever Show

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Rook Nightfever Disco Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Rook Nightfever Disco Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Rook Nightfever Disco Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Rook Nightfever Disco Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Rook Nightfever Disco Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Rook Nightfever Disco Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Rook Nightfever Disco Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Rook Nightfever Disco Show

Danny Rook Nightfever Disco Show boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Rook Nightfever Disco Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ show3 uurop aanvraag1 persoonDisco classicsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand