Beatford DJ Truck boeken

Ex reiskosten /Uit te breiden met mixer, extra geluid, etc.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  dag
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Unieke DJ-set / DJ Booth
 • Genre
  n.v.t.

Wil jij Beatford DJ Truck boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beatford DJ Truck. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck.

Beatford DJ Truck boeken

De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.

Boekingen van Beatford DJ Truck

Beatford is een intiem podium op een groot festival, geeft een strandfeest het zomergevoel, staat goed bij een sportevenement of trekt alle aandacht voor een promotie. Met de lekkerste beats zorgt Beatford in ieder geval voor de goede sfeer!

Direct Beatford DJ Truck huren? Klik hier voor boekingen van Beatford DJ Truck

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beatford DJ Truck kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beatford DJ Truck wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beatford DJ Truck wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beatford DJ Truck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beatford DJ Truck kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beatford DJ Truck boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beatford DJ Truck kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beatford DJ Truck boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beatford DJ Truck

Beatford DJ Truck boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beatford DJ Truck

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ-set / DJ Boothdagop aanvraag1 persoonn.v.t.Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand