Abband (Abba Tribute Band) boeken

RICHTGAGE: circa € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Abba Tribute

In de zomer van 2013 komen zes gerenommeerde muzikanten na jaren weer bij elkaar voor een jamsessie. De magie van weleer bleek nog altijd aanwezig. Alle anekdotes passeerden die ze samen hadden meegemaakt als begeleiders en backing vocals van vele grote Nederlandse, Belgische, Duitse en Amerikaanse artiesten, zowel live als in de studio. Enkele artiesten die dankbaar gebruik hebben gemaakt van hun muzikaliteit, zijn Rob de Nijs, Will Tura, Randy Crawford, Belle Perez, Gordon, Rene Froger, Marco Borsato, John Miles, The Trammps, Johnny Logan.

Abband boeken

Het was duidelijk dat iedereen toe was aan ’n nieuwe uitdaging. “ABBAND – The Tribute” was geboren. Na verschillende repetities en try outs bleek het ’n schot in de roos te zijn dat overal zeer goed wordt ontvangen. Gebracht door zes uit het zuiverste hout gesneden muzikanten: Twee mooie geweldige zangeressen, een gitarist met de flair van Prince, een toetsenist met de uitstraling van Elton John en een solide bas-en-drums ritmetandem. “ABBAND – The Tribute” brengt een oog- en ooroverrompelend eerbetoon aan de grootste popgroep van de jaren ‘70. In een programma van 90 minuten passeren de grootste hits de revue: Waterloo, Dancing Queen, SOS, Voulez-vous, Knowing Me Knowing You e.v.a. “ABBAND – The Tribute” eert ABBA.

Boekingen van Abband

Het gekozen repertoire is een bewuste keuze, aan elk nummer is een eigen identiteit gegeven. Maar tegelijk wordt het origineel zodanig in haar waarde gelaten, dat de eigen inbreng een prachtig supplement is. Laat je meevoeren naar de tijd van de discokleding, plateauschoenen en glitterpakjes en geniet samen met de bandleden van de overweldigende composities van Björn Ulvaeus en Benny Anderson.

Direct Abband huren? Klik hier voor boekingen van Abband

Abband (Abba Tribute Band) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abband (Abba Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief, alleen backline6 personenAbba TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand