Abband (Abba Tribute Band) boeken

RICHTGAGE: circa € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Abband (Abba Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abband (Abba Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de zomer van 2013 komen zes gerenommeerde muzikanten na jaren weer bij elkaar voor een jamsessie. De magie van weleer bleek nog altijd aanwezig. Alle anekdotes passeerden die ze samen hadden meegemaakt als begeleiders en backing vocals van vele grote Nederlandse, Belgische, Duitse en Amerikaanse artiesten, zowel live als in de studio. Enkele artiesten die dankbaar gebruik hebben gemaakt van hun muzikaliteit, zijn Rob de Nijs, Will Tura, Randy Crawford, Belle Perez, Gordon, Rene Froger, Marco Borsato, John Miles, The Trammps, Johnny Logan.

Abband boeken

Het was duidelijk dat iedereen toe was aan ’n nieuwe uitdaging. “ABBAND – The Tribute” was geboren. Na verschillende repetities en try outs bleek het ’n schot in de roos te zijn dat overal zeer goed wordt ontvangen. Gebracht door zes uit het zuiverste hout gesneden muzikanten: Twee mooie geweldige zangeressen, een gitarist met de flair van Prince, een toetsenist met de uitstraling van Elton John en een solide bas-en-drums ritmetandem. “ABBAND – The Tribute” brengt een oog- en ooroverrompelend eerbetoon aan de grootste popgroep van de jaren ‘70. In een programma van 90 minuten passeren de grootste hits de revue: Waterloo, Dancing Queen, SOS, Voulez-vous, Knowing Me Knowing You e.v.a. “ABBAND – The Tribute” eert ABBA.

Boekingen van Abband

Het gekozen repertoire is een bewuste keuze, aan elk nummer is een eigen identiteit gegeven. Maar tegelijk wordt het origineel zodanig in haar waarde gelaten, dat de eigen inbreng een prachtig supplement is. Laat je meevoeren naar de tijd van de discokleding, plateauschoenen en glitterpakjes en geniet samen met de bandleden van de overweldigende composities van Björn Ulvaeus en Benny Anderson.

Direct Abband huren? Klik hier voor boekingen van Abband

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abband (Abba Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abband (Abba Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abband (Abba Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abband (Abba Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abband (Abba Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abband (Abba Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abband (Abba Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abband (Abba Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abband (Abba Tribute Band)

Abband (Abba Tribute Band) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abband (Abba Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief, alleen backline6 personenAbba TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand