Young Beethoven boeken

Gage bij besloten feesten: € 5.495,-
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

You have expectations… We will deliver! Een jonge, knallende band die is geboren onder de bezielende vleugels van de bekende coverband Beethoven. Gelijk is daarmee ook de standaard gezet, want geheel in de visie van Beethoven is ook The Young Beethoven trendsettend en professioneel. Elk feest zal ze op een passionele manier naar haar hand zetten en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept!

Young Beethoven boeken

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten. Een fantastische zanger en zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken. En dan de rest van de band… Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller, soundmaster en muzikale duizendpoot op Keys en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd. Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld.

Boekingen van Young Beethoven

De afgelopen jaren heeft The Young Beethoven vele mooie optredens mogen verzorgen. Te gekke openbare optredens voor o.a. Festival Paaspop, De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10.000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Relatieplanet Singlesparty en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Zo mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam) en bij verschillende bruiloften, The Young Beethoven has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!

Direct Young Beethoven huren? Klik hier voor boekingen van Young Beethoven

Young Beethoven boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Young Beethoven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.950,-