Woenderbaar boeken

Geluid tot 1000p: € 3.150,- / Van sept t/m nov hogere gages!
€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Party Musik

Woenderbaar (voormalig sjeng and the geng) is de partyband bij uitstek voor uw themafeesten in Duitse stijl. Oktoberfest, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse ‘Spitzen Hits’ zijn voor u uitgezocht, een feest der herkenning.

Woenderbaar boeken

In een verrassend optreden wordt u meegenomen in de wereld van de Duitse ‘Partymusik’. Een waar ‘Schlagerfest’ met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën passeren de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger. Ook recentere muziek komt in onze ‘Party Zug’ voorbij met hits als: Ein Stern, 7 Sünden, Die Eisbärn, Du hast die Haare schön en noem maar op.

Boekingen van Woenderbaar

In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel complete. Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is ‘Woenderbaar!’.

Direct Woenderbaar huren? Klik hier voor boekingen van Woenderbaar

Woenderbaar boeken

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Woenderbaar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband2 x 75 minuteninclusief tot 300 personen8 personenDuits / Party Musik€2895,-

Vergelijkbare artiesten

€2.850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand