The Revue Boney M Show boeken

Absolute topshow!
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Disco / 80's

Wil jij The Revue Boney M Show boeken voor jouw party of event? The ReVue Boney M Show brengt u, zoals alleen The ReVue dat kan, Boney M. En de grootste hits van de meest succesvolle disco act van de jaren zeventig die wereldwijd 150 miljoen platen verkocht. Met hits als: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny Rasputin, Brown Girl in the Ring en veel meer!

The Revue Boney M Show boeken

The reVue-dames Edna Proctor, Maureen Fernandes en Tamzie Fransen, zijn de voormalige lead en backing zangeressen van Bobby Farrell’s Boney M Show!

80’s en 90’s artiesten boeken

Zij hebben in de laatste 20 jaar samen met de grote disco icoon Bobby Farrell opgetreden. Voordat hij in december 2010 overleed na een show te St. Petersburg in Rusland waar hij reuze populair was. Net als in de vele andere landen over de gehele wereld!

Boekingen van The Revue Boney M Show

Anderhalf jaar na het tragische overlijden van Bobby Farrell zijn The reVue-dames een succesvolle samenwerking aangegaan met de uit Engeland afkomstige zanger johnsonG. Hij heeft een indrukwekkende carriere opgebouwd in de Showbizz wereld. Zo deed hij de backing-vocals bij o.a. Lionel Ritchie, Phil Collins en Ricky Martin. En was hij zanger/danser/choreograaf bij diverse TV zenders in Nederland.

Direct The Revue Boney M Show boeken? Klik hier voor boekingen van The Revue Boney M Show

The Revue Boney M Show boeken

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Revue Boney M Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personenPop / Disco / 80's€4950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand