The New First boeken

Vanaf-gage
€3.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3695,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

7 muzikale toppers waaronder 2 bloedmooie zangeressen vormen samen het recept voor Live Top Entertainment. The New First mixt passie met kwaliteit tot een onweerstaanbare muzikale en visuele combi. De adrenaline en het plezier spatten van het podium af!

The New First boeken

The New First speelt 100% LIVE en geeft door haar unieke sound een extra dimensie aan de TOP 2000 hits die iedereen kent. Doordat de band niet werkt met voorgeprogrammeerde begeleidingsbanden en vastgestelde sets, kunnen ze optimaal inspelen op alle wensen van het publiek. Alles gebeurt LIVE!

Boekingen van The New First

The New First maakt gebruik van de meest geavanceerde show-, entertainment- en multimediatechnieken. De door ons gebruikte technische faciliteiten staan vanzelfsprekend ook ter beschikking voor onze opdrachtgevers.The New First is ook als begeleidingsorkest inzetbaar. Zowel in de basissamenstelling of uitgebreid met een extra 4-mans blazerssectie vormt The New First een muzikale ruggensteun voor alle artiesten die er voor kiezen om LIVE met band op te treden.

Direct The New First huren? Klik hier voor boekingen van The New First

The New First boeken

€3.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The New First

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 45 minuteninclusief tot 800 personen7 personenAllround€3695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.695,-