Soul Celebration boeken

€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Nederland heeft de afgelopen jaren kennisgemaakt met de sensationele concerten van de Soul Brothers, de Soul Sisters en Soul Celebration die met overdonderend succes telkens weer volle theaterzalen op hun kop wisten te zetten. Tijdens de laatste tournee hebben de Brothers en de Sisters hun krachten gebundeld en zorgden samen voor een explosie van soul, swing, disco, glitter en glamour.

Soul Celebration boeken

Een geweldig feest, waarbij het publiek heerlijk kon meezingen met die prachtige stemmen en lekker kon meeswingen met de soepele moves van de Brothers en de Sisters. Alle grootste soulhits en discoclassics zullen de revue passeren in dit spectaculaire soulconcert van Aretha Franklin tot the Jackson Five, van James Brown tot the Supremes, van Alicia Keys tot Stevie Wonder en van Marvin Gaye tot Tina Turner.

Boekingen van Soul Celebration

De bezetting van Soul Celebration bestaat uit drie personen on stage, in wisselende bezetting, alle Brothers en Sisters doen weer mee! (de samenstelling van de groep on stage (3 personen) gebeurd op basis van beschikbaarheid en kan niet door de klant zelf bepaald worden). Bezetting (3 p on stage): – Ruben Heerenveen – David Gonçalves – Omri Tindal – Clayton Peroti – Casey Francisco – April Darby – Sanguita Akkrum – Sarah-Jane Wijdenbosch.

Direct Soul Celebration huren? Klik hier voor boekingen van Soul Celebration

Soul Celebration boeken

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soul Celebration

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen4 personenSoul / Disco€2950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€2.450,-
€3.475,-