Rogier & Co boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Feest / Nederlandstalig

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Rogier is zichzelf, maar wie is Co? Dat is maar net wie er zin heeft. Tjerk en Kim, maar evengoed daarnaast nog een andere vriend of vriendin die ineens het zingen ziet zitten. Of misschien jij wel. Zo staat de co eigenlijk voor COllega, COmpany of COmplete onzin. En misschien is dat ook wel de beste omschrijving. Rogier is geen zanger, maar presentator en entertainer. En dat je soms door het doen van leuke dingen scoort met toevalligheden is een feit. En dat betekent wel meteen een grote hobby erbij! Optreden met vrienden op de leukste feesten, evenementen en in de tofste kroegen. En dat is niet erg!

Rogier & Co boeken

Rogier is trainer, programmamaker, producer, verslaggever en/of presentator voor diverse bedrijfs- en tv-producties. Maar werkte ook ruim 2 jaar als voice-over voor Net5. En als je goed luistert, kun je zijn stem horen in radio- en tv-commercials, animatiefilmpjes en voiceoverproducties van uiteenlopende opdrachtgevers.

Boekingen van Rogier & Co

Wat doe je als je bijna alles leuk vindt? Inderdaad gewoon doen, of op z'n minst maar proberen! Rogier kreeg ineens de kriebels en nam voor de gein in 2004 een plaatje op: “Ik ben wel gek, maar niet op jou!”. Deze kwam binnen op 49 in de MegaTop50 en dat bracht een doel; doorgaan totdat er een leuk album ligt. Rogier & Co: “Schatje, Mag Ik Je Foto?”

Direct Rogier & Co huren? Klik hier voor boekingen van Rogier & Co

Video afspelen

Rogier & Co boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

K3

Op aanvraag