Das Riessengrosse Oktoberfest boeken

* Oktoberfest show * Duur: 2 x 50 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 8 personen * Genre: Schlager / Apres-Ski

€3.295,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Al geruime tijd treden de drie heren van Die Tolle Leute op als “Deutsche” tape-act.

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken

Diverse feesttenten, bedrijven, carnavalsverenigingen en overige organisaties hebben inmiddels gebruik gemaakt van de energie en muzikaliteit van deze powerschlager vrienden. In 2010 waren ze onderdeel van vele grote oktoberfesten en waren ze te gast bij de opening van het (aprés)ski seizoen in Westendorf in Oostenrijk. Ook komend skiseizoen zullen Die Tolle Leute weer te gast zijn in de diverse wintersportgebieden en zullen ze weer onderdeel zijn van vele Oktoberfesten. Met bekende hits als “Cowboy und Indiäner”, “Viva Colonia”, “Festival der Liebe”, Hey wir wollen die Eisbährn sehn, en “Sierra Madre” is het iedere keer weer een schot in de roos met deze drie Duitse mannen.

Boekingen van Das Riessengrosse Oktoberfest

Een enorme dosis enthousiasme, een erg energiek optreden en veel interactie met het publiek zijn de speerpunten van een optreden van Die Tolle Leute. De beste schlagerhits komen voorbij en zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en een hoog meezing gehalte. Feest en stimmung gegarandeerd dus met deze 3 knotsgekke Duitsers. Sinds najaar 2011 hebben de heren van Die Tolle Leute ook een familiënshow van 2 x 50 minuten genaamd : Das Rießengroße Oktoberfest. Voor deze spectaculaire show zullen Die Tolle Leute uitgebreid worden met drie bijzonder appetijtelijke danseressen “Die Heimat Tänzer”, zangeres Monika, en Knut de CO2 Eisbähr.

Direct Das Riessengrosse Oktoberfest huren? Klik hier voor boekingen van Das Riessengrosse Oktoberfest

Video afspelen

Das Riessengrosse Oktoberfest boeken

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-