Rachel Traets boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Kids

€1.295,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De 15-jarige Rachel Traets heeft Nederland in 2011 wederom op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens het liedjesfestijn voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

Rachel Traets boeken

De dolblije ster in wording heeft ook al haar eerste platencontract getekend bij Cloud 9 Music. Dit resulteert direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel is inmiddels ook een feit, met daarop ook haar single ‘Knock Out’ waarmee ze al voor lange tijd in de Kids Top 20 staat. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Daarnaast stond zo wederom op het podium tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012, met een indrukwekkende opening.

Boekingen van Rachel Traets

In het voorjaar kwam ze met een nieuwe single ‘Me, Myself and I’ samen met de jonge rapper Monsif, wat resulteerde in een leuke, muzikale samenwerking. Voor de periode rond het kinderfeest Sinterklaas zorgt een samenwerking met Testpiet voor een vrolijk sinterklaasliedje, namelijk ‘Sinterklaas, Sinterklaas’, welke ook op de CD staat van de Club van Sinterklaas. In het begin van 2014 mogen we weer iets nieuws verwachten.

Direct Rachel Traets huren? Klik hier voor boekingen van Rachel Traets

Video afspelen

Rachel Traets boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€2.275,-
€1.995,-