The Pianoroom boeken

* Pianoshow * Duur: 3 x 50 minuten * Geluid: inclusief tot 100 personen * Bezetting: 2 personen * Genre: Allround * Bestaat uit: 2 pianisten / Incl. drummer+geluid tot 400p: € 1995,-.

€1.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

The Pianoroom werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

The Pianoroom boeken

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianoroom'. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge 'chemie' is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

Boekingen van The Pianoroom

De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianoroom-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianoroom begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met The Pianoroom bepaal jezelf je muzikale sfeermenu.

Direct The Pianoroom huren? Klik hier voor boekingen van The Pianoroom

Video afspelen

The Pianoroom boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€795,-