Ottawan boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Semi-live
 • Genre
  Disco / Pop / 80’s artiest

Robert Walker is geboren op het Caribische eiland Tobago. Zijn droom was om te werken en succes te hebben in de internationale showbusines. Op Tobago zong hij in verschillende koren en startte hij zijn eerste groep. Na de middelbare school ging hij in Parijs werken. De zangeres, Esther, is geboren op het eiland Bali. Ze zong al als klein meisje met haar broers en zussen en wilde al vroeg op het podium staan.

Ottawan boeken

De succesvolle componisten Klüger/Vangarde (die al hits hadden gehad met o.a The Gibson Brothers en Sheila & The Black Devotion) schreven een aantal nummers waaronder de eerste hit voor Ottawan, genaamd D.I.S.C.O. Dit nummer werd een grote hit in de meeste landen van Europa. Robert en Esther zijn Disco-Sterren waarvan de dromen zijn uitgekomen! TV-shows en “live” optredens in discotheken in heel Europa, werd een onderdeel van hun leven.

Boekingen van Ottawan

Op dit moment treden Robert en Esther nog steeds veel op. Tijdens een optreden passeren natuurlijk alle hits de revue. Ze maken van ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis. De groep is nog steeds enorm populair, vooral in de voormalige Oostblok landen! Zing mee en feest met Ottawan!

Direct Ottawan huren? Klik hier voor boekingen van Ottawan

Ottawan boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ottawan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live1 x 30 minutenin overleg2 personenDisco / Pop / 80's artiestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag