Tijdelijk lagere gage Johnny Rosenberg

Het boek Johnny Rosenberg - Gipsy & Jazz geschreven over het leven van Johnny Rosenberg, zijn familie en de Gipsy Jazz muziek is een groot succes. Johnny Rosenberg, een jongen met een verhaal. Bij het merendeel van de mensen bekend vanwege zijn deelname aan The Voice of Holland, maar er is nog veel meer!

Deze moderne Sinto- jongen leeft in twee werelden. Aan de ene kant in de moderne westerse wereld waarin hij het publiek vermaakt met zijn fantastische vertolking van de nummers van Michael Bublé, Frank Sinatra en Ray Charles, maar aan de andere kant het leven als Sinti met alle tradities en familie.

Johnny Rosenberg: “Tijdens het eerste gesprek met  schrijfster Petra Teune werd duidelijk dat zij serieus werk wilde maken van een boek over mijn wereld. Het leek me hartstikke leuk maar vroeg me ook af of mijn leven wel interessant genoeg was voor een boek. Het succesvolle resultaat heeft bevestigd dat dit zeker het geval is. Ik vind het fantastisch om mensen te laten weten wat ik allemaal heb meegemaakt in mijn muziekleventje. Iedereen kent mij van mijn deelname aan The Voice of Holland, maar dat ik op jonge leeftijd samen met mijn neefje Jimmy Rosenberg met de Gipsy Kids door Europa en de Verenigde Staten toerden en dat we o.a. in het voor programma van James Brown en Mariah Carey stond weten niet veel mensen van me. Ik laat in dit boek iedereen graag kennis maken met mijn passie voor muziek, gitaren, de liefde voor mijn familie en mijn Sinti bestaan. “

VANWEGE EEN UITGESTELDE THEATERTOUR IS JOHNNY ROSENBERG NU TIJDELIJK TEGEN EEN LAGERE GAGE TE BOEKEN:

NORMALE GAGE: € 1.795,-
NU TIJDELIJK: € 1.450,-

DUUR: 1 X 30 MINUTEN OF 2 X 20 MINUTEN BINNEN 2 UUR, INCLUSIEF GELUID TOT CIRCA 350-400 PERSONEN

Tijdelijk lagere gage Johnny Rosenberg