Agenda Andre Hazes Jr. 2017 NU open

André Hazes Jr. mocht onlanfgs tijdens de Buma NL Awards maar liefst 4 awards mee naar huis nemen. André viel in de prijzen in de categorieën Meest Succesvolle Album (Leef), Single Hollands (Leef) , Meest gedraaid in de Nederlandse Horeca en Meest gestreamde track Hollands (Niet voor Lief).
 
 
 
 

Dit is een geweldige erkenning voor mij als artiest en voor dit album waar we zo hard aan gewerkt hebben. En het doet me ook goed te merken dat de Nederlandstalige muziek onverminderd in de belangstelling staat, bij het publiek dat de optredens bezoekt, op de radio en in de horeca”, aldus een verraste Hazes.

De carrière van André zit momenteel in een stroomversnelling, opdrachtgevers zijn na afloop van zijn optredens altijd laaiend enthousiast.   Andre Hazes Junior inhuren   Op 7 januari 2017 geeft André zijn eerste grote concert in de Heineken Music Hall. Ook dit is een grote mijlpaal in zijn nog korte carrière. De kaartverkoop is in volle gang!   De agenda van 2017 is nu open!   De voor 2017: € 4.950,00 –  excl.  6% BTW en Buma Stemra (laatste n.v.t. bij prive-feest) Inclusief geluid tot 350 personen of monitorset.

Agenda Andre Hazes Jr. 2017 NU open