Marianne Weber boeken

Bekend als “Koningin van het Levenslied”
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig
Wil jij Marianne Weber boeken op jouw feest of evenement? Als bühneperformer heeft Marianne Weber haar kwaliteiten inmiddels al lang en breed bewezen. Dit, dankzij de vele optredens in het land die zij heeft gedaan. Tijdens haar optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen. Ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne.

Marianne Weber boeken

Marianne Weber werd door wijlen Mary Servaes zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’. De solocarrière van Marianne begon toen ze ruim 12 jaar geleden op zoek ging naar een nieuw producersteam. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met de succesvolle producers Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, die de hitsingle ‘Ik weet dat er ’n ander is’ voor Marianne Weber schreven en produceerden.

Duet-cd met Frans Bauer

De nuchtere Hollandse zangeres stond aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. De erkenning vanuit de platenbranche ontving Marianne later in de vorm van een Edison voor haar album ‘Diep in mijn hart’. Er volgden nog vele successen, zoals te horen is op haar albums ‘Marianne Weber’, ‘Alles in het leven’, ‘Morgen wordt het anders’ en ‘Jou vergeet ik niet’ en ‘Alleen voor jou’. Eén van haar grootste successen was de duet-CD met, de toen nog rijzende ster, Frans Bauer.

Boekingen van Marianne Weber

De combinatie Weber en Bauer bleek een enorm succes. Na het succes van de hitsingle ‘De regenboog’ brak het album alle toenmalige records. Het levenslied ligt Marianne nauw aan het hart. Ze houdt van Hollandse muziek en ziet het als een stukje van haar cultuur; die muziek zit in haar bloed. Ze kan zich niet voorstellen ooit ander repertoire te gaan zingen.

Levensliedgenre

Het ‘levensliedgenre’ is voor haar een eerlijke en vooral ook begrijpelijke manier om de boodschap over te brengen bij haar, alsmaar groeiende, publiek. De zangeres geeft haar fans graag liefde, troost en vriendschap door middel van liedjes die direct uit het leven zijn gegrepen. Als geen ander brengt Marianne Weber op meeslepende wijze sentimentele liedjes met de voor haar kenmerkende snik. Marianne Weber inhuren doet u bij BekendeArtiestBoeken.NLDirect Marianne Weber huren? Klik hier voor boekingen van Marianne Weber

Marianne Weber boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marianne Weber

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€3995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€2.995,-
€3.375,-