Luftwaffel boeken

* DJ-act * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 3 personen * Genre: Party * Inclusief diverse SpecialFX

€2.175,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

LUFTWAFFEL is een party-collective dat zich in korte tijd op de landkaart heeft gezet. Klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. LUFTWAFFEL is een DJ act met een live show vol afwisseling en een enorm geweld aan stunts en special FX. Het publiek mag rekenen op dansen, beuken, hossen, springen en meezingen!

Luftwaffel boeken

Verwacht een show vol afwisseling, dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special FX en gekke stunts. LUFTWAFFEL is een DJ act die zich onderscheidt met live vocalen en gebruikt in hun show meerdere instrumenten. Veel chaos en een gegarandeerd slagveld.

Boekingen van Luftwaffel

Special FX: Vlammen – Sparklers – Co2 (met gun) – Confetti – Streamers! Let LUFTWAFFEL Bomb Your Party! Voor elke geboekte show ontvangt de opdrachtgever een unieke video aankondiging. LUFTWAFFEL heeft een vast team dat ook een korte aftermovie van de show maakt. Dit mag de opdrachtgever na afloop inzetten als content.

Direct Luftwaffel huren? Klik hier voor boekingen van Luftwaffel

Video afspelen

Luftwaffel boeken

€2.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.350,-
€1.475,-