Lev boeken

Inclusief geluid tot 1000 personen: € 2.495,-
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  avondvullend
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

LEV is more! De bandleden van LEV zijn door de wol geverfd en weten met hun onuitputtelijke “energie-LEVEL” voor iedere gelegenheid dé juiste keuze te zijn. “LEV is more” is hun slogan. Daarmee tourt de band langs de Nederlandse podia met: meer muzikaliteit, meer entertainment, meer energie, meer beleving, meer humor, meer interactie, meer flexibiliteit, en dus “meer waar voor je geld!”

Lev boeken

Boek LEV, en constateer achteraf dat dit absoluut de juiste keuze is geweest! LEV is more! LEV bestaat uit 5 ras muzikanten die volledig op elkaar ingespeeld zijn en van alle markten thuis zijn. Alle muziekstijlen komen voorbij en worden met twee handen aangepakt en met hun eigen “LEV-sausje” het publiek in geknald! Een (cover)band met LEV en dat betekent een eigen stijl en identiteit die het meer dan waar maakt, telkens weer. Daarom LEV is more!

Boekingen van Lev

Rode draad in de presentatie van LEV frontman Stefan de Roon (voorheen K-otic & MmoozZ) is zijn humor en ongelofelijk talent tot improvisatie. Zijn cabareteske manier van podiumpresentatie zorgt ervoor dat hij daarmee direct de sympathie wint van al het publiek. Partner in crime binnen LEV is bassist Chris Vingerhoets (voorheen Go To The Max & Hillstreet). Samen improviseren zij met toetsenman Ruben Den Brok, Gitarist Matthijs Gaspar en drummer Arthur Mols aan hun zijde, ieder optreden weer om er een topfeest van te maken. Ook daarom LEV is more! Oh ja, nog één niet onbelangrijk ding; LEV is zéér betaalbaar!

Direct Lev huren? Klik hier voor boekingen van Lev

Lev boeken

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lev

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverbandavondvullendexclusief5 personenAllround€1895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.650,-
€1.650,-