Jose Hoebee boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

José is bekend van meidengroep Luv. Ook solo scoorde José Hoebee afgelopen jaar nog een hit met ‘just walk away René’. José Hoebee, geboren op 29 maart 1954 als José van de Wijdeven begon als 15-jarig meisje te zingen samen met haar 2 zusjes en een vriend. Op één van de talentenjachten waar zij optraden werd ze ontdekt door producer/arrangeur Piet Souer, die samen met producer Hans van Hemert bezig was met het samenstellen van een meisjesgroep. Samen met Marga Scheide en Patty Brard vormde zij een aantal jaren de meidengroep “Luv”. Met diverse hits zoals ” The greatest lover” ” Troyan horse” en ” Üome” veroverde zij de ongeveer de hele wereld. Patty Brard verliet de groep in 1980 en samen met vervangster Ria Thiels scoren Marga en José nog een hit ( My number one). Dan houden Marga en José het voor gezien en José gaat solo.

Jose Hoebee boeken

Al vrij snel scoort ze een nr-1 hit met “I will follow him” een idee van echtgenoot en producer Will Hoebee. Productie was in handen van producer Pim Koopman en samen met hem scoort ze nog enkele top 10-hits. José die zoals een echte Brabantse betaamt, van gezelligheid houdt, neemt samen met vriendin Bonnie St.Claire een album op met Abba songs. Daar blijft het niet bij. Op het album van Ron Brandsteder doet José een gast optreden. Samen met Ron neemt ze het prachtige Leonard Cohen stuk “So long Marianne” op. Ook deze plaat beland in de hoogste regionen van de hitlijsten.

Boekingen Jose Hoebee

Een artiest die écht voor 100% altijd zichzelf is gebleven, dit maakt José anno 2014 ook nog steeds zo populair en geliefd bij haar publiek. José is solo te boeken en haar repertoire bestaat natuurlijk ook uit de hits van meidengroep Luv’. Geniet van classics zoals: You’re The Greatest Lover, U.O. Me, Trojan Horse en Casanova aangevuld met nieuw NL-talig Repertoire.

Direct Jose Hoebee huren? Klik hier voor boekingen van Jose Hoebee

Jose Hoebee boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jose Hoebee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand