Jordy Van Loon boeken

€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen|
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Jordy van Loon is de derde telg uit het vijf kinderen tellende gezin van Loon, dat naast Jordy bestaat uit twee oudere broers en twee jongere zusjes. Het zingen zit Jordy in het bloed, dat vindt ook tante Ria van den Berg, zij is het die Jordy opgeeft mee te doen aan een wedstrijd om op een zo origineel mogelijke manier het antwoordapparaat van Frans Bauer in te zingen/spreken. Degene die dat het beste doet mag als winnaar, naast Bauer achter de microfoon plaats nemen.

Jordy Van Loon boeken

Jordy zingt/spreekt het antwoordapparaat in en valt op door zijn zangtalent. Bauer en Ron Davids van Radio West staan versteld en Jordy komt als winnaar uit de bus. Op 19 november 2006 is het zover en zingt Frans Bauer samen met Jordy, “Hé lekker ding”. Daarna zal het tot 5 april 2008 duren voordat heel Nederland kennis kan maken met dit zangwonder. In een show van Paul de Leeuw zingt hij op onnavolgbare wijze “Het Dorp” van Wim Sonneveld en het publiek en Paul de Leeuw zijn overdonderd.

Boekingen van Jordy Van Loon

In Frankrijk zit producer, Jan Zwarteveen televisie te kijken en is even verbaasd als publiek en presentator. Jordy zal uiteindelijk een contract tekenen bij JAZ MUSIC. Bijna een halfjaar later is er dan het eerste album van Jordy van Loon. Heel Nederland kan nu kennis maken met deze enthousiaste tiener die zijn hart laat spreken maar bovenal zijn stem laat horen op het album “Een Kusje Voor Jou”.

Direct Jordy van Loon huren? Klik hier voor boekingen van Jordy van Loon

Jordy Van Loon boeken

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jordy Van Loon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen|1 persoonNederlandstalig€1475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€595,-