Jeronimo boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

De naam Jeronimo doet inmiddels vele jonge meisjesharten sneller kloppen. Miljoenen views op Youtube en de vele volgers op zijn social media vormen het bewijs dat hij een trouwe fanbase heeft opgebouwd. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie.

Jeronimo boeken

Inmiddels heeft hij twee speelfilms op zijn naam heeft staan: ‘Timboektoe’ en ‘Mijn Vader is een detective 3’ , bovendien vertolkte hij voor beide films de titelsongs. Ook mocht Jeronimo de stem van ‘Hippix’ inspreken voor de familiefilm ‘Asterix en Obelix bij de Britten’. In 2012 nam hij voor De Efteling ‘Gi-Ga-Gantisch’ op, de titelsong van hun musical ‘ De Sprookjesboom’. In 2011/2012 presenteerde hij voor het belgische TV station Anne een serie programma’s ‘Hits in de Zon’ en trad hij veelvuldig op in hun ‘Anne komt naar je toe’ tour langs de Belgische kust. Voor het Cartoon Network in Azie zong hij de song ‘ It’s a fun thing’ die in 2012 voor een grote TV campagne gebruikt werd. In April 2013 ging hij voor een aantal radio- en televisie optredens naar Singapore en de Filippijnen omdat zijn eerste album ‘ One Kiss’ daar ook was uitgebracht. De Single ‘Somebody who loves me’ stond daar enkele weken in de hitparade.

Boekingen van Jeronimo

International werkte Jeronimo ook samen met enkele wereldsterren. Samen met Jermaine Jackson (When the rain begins to fall) maakte Jeronimo de single ‘Flying solo’ en met Trini Lopez (‘ La Bamba’ en ‘If I had a hammer’) schreef en zong hij samen ‘Bamba Bamba’. Jeronimo is intussen een zeer gewaardeerde live-performer geworden. Bij zijn optredens zingt hij niet alleen zijn single titels ‘I am no superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby”, maar ook regelmatig het gevoelige ‘Hart van mijn gevoel’. Door het succes van deze song in zijn live repertoire kon een Nederlandstalige single niet uitblijven. Jeronimo schreef zelf de tekst en de ervaren producers Tom Peters en Hans Aalbers zorgden voor een perfecte opname. De single ‘Denk denk denk’ was daarvan het gevolg.

Direct Jeronimo huren? Klik hier voor boekingen van Jeronimo

Jeronimo boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeronimo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonPop€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€1.975,-