Housekeepers boeken

90 minuten: € 2.150,- / 120 minuten: € 2.350,-
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen, uitbreidbaar met 2 danseressen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Club / House / Dance

De Housekeepers bestaat uit zanger Jake Reese, ook wel bekend als Jaap Reesema, en DJ Faulhaber. Deze 2 heren met jarenlange ervaring op het podium hebben de handen ineen geslagen. In een uur durende set komt, van 1991 tot nu, van elk jaar de grootste dance hit voorbij. Ze hebben eigen remixes gemaakt van de oudere nummers en uiteraard zingt Jake ook een aantal van zijn eigen hits met DJ Hardwell. De Housekeepers boeken is vanaf nu mogelijk!

Housekeepers boeken

Jake Reese en Faulhaber zijn beide ras entertainers en met deze herkenbare muziek maken ze er altijd gegarandeerd een mega feest van. Deze act is ook te boeken met danseressen, LED Wall en Faulhaber kan ook avondvullend draaien. Kortom genoeg mogelijkheden om er een top feestje van te maken!

Boekingen van Housekeepers

De Housekeepers boek je voor een set van 1x 60/90/120 minuten. Ook is het mogelijk om danseressen bij te boeken tegen meerprijs. De Housekeepers zijn ook perfect te combineren met een bekende act uit de nineties. Denk bijvoorbeeld aan de Vengaboys, Alice DJ of Twenty 4 Seven. We informeren je graag over de vele mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk een avondvullend programma te maken met daarin De Housekeepers verwerkt als rode draad.

Direct Housekeepers huren? Klik hier voor boekingen van Housekeepers

Housekeepers boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Housekeepers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief en techniek2 personen, uitbreidbaar met 2 danseressenClub / House / Dance€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand