Hollywood Boulevard boeken

Extra zangeressen of blazerssectie mogelijk tegen meerprijs
€3.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Hollywood Boulevard maakt uw feest. Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.

Hollywood Boulevard boeken

De Kwaliteit is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown , the Three Degrees, The Trammps , John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Hind , Gerard Joling , Lee Towers, Big, Black & Beautifull, Sugar Lee Hooper, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz “het Swingpaleis” met Manuéla Kemp. Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband! De sfeergevoeligheid vindt haar basis in het feit dat alle leden van Hollywood Boulevard echte muziekfreaks zijn die met volledige overgave hun vak beoefenen. De basisbezetting van zes personen kan aangevuld worden met blazers en andere instrumentalisten, zodat de band ontstaat die past bij uw persoonlijke wensen en bij het thema van het feest.

Boekingen van Hollywood Boulevard

De veelzijdigheid is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De Band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de Band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

Direct Hollywood Boulevard huren? Klik hier voor boekingen van Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hollywood Boulevard

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 600 personen5 personenAllround€3495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.795,-
€2.750,-