Hello August boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Hello August boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: 

Hello August wordt gevormd door de stoere powervrouwen Laura en Rachel. Ondanks dat ze pas begin twintig zijn, weten ze precies wat ze willen. Hun frisse en eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August boeken

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met verschillende producers in de UK om te werken aan hun eigen sound. 'Wrong Chick' is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst "you just f#cked with the wrong chick” als de bijbehorende video, die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs, laat zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

Boekingen van Hello August

'Wrong Chick' werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Qmusic, waar het glansrijk door ‘Repeat of Niet’ kwam. Ook werd de single met 75% gemaakt bij 'Maak 't of Kraak 't' bij Radio 538. Beide radiozenders steunen het duo volop en draaien 'Wrong Chick' regelmatig! Met hun debuutsingle trekken de dames veel aandacht uit internationale hoek. De wereldberoemde zangeres Sia is fan van de twee meiden. Zo deelde ze het nummer 'Wrong Chick' via haar persoonlijke Spotify lijst. Daarnaast is Hello August benaderd door meerdere grote labels uit UK, waaronder Virgin, Warner Bros, Sony en Columbia Records. Het duo brengt dit moment veel tijd door in de studio in Engeland om nieuwe muziek op te nemen. 

Direct Hello August huren? Klik hier voor boekingen van Hello August


Toon meer