Fraasie & Nesim boeken

“Van wie is deze beat?”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Fraasie & Nesim boeken voor jouw party of event? “Van wie is deze beat?” – deze woorden aan het begin van talrijke grote hits zijn voor velen niet onbekend. Hierachter schuilt de 28-jarige producer, songwriter, DJ en topliner Fraasie. Fraasie produceerde voor verschillende artiesten waaronder Bilal Wahib, Boef en Lijpe. Hits zoals Tigers, Meli Meli en Slapend Rijk scoorden miljoenen streams. Buiten de muziekwereld is hij te zien op het bekende YouTube-kanaal Supergaande, de video’s samen met het gelijknamige artiestenduo vertonen bijna één miljoen views.

Fraasie & Nesim boeken

Nesim El Ahmadi begon zijn carrière als presentator in 2014 bij de publieke omroep en presenteerde programma’s bij BNNVARA en 101TV. In 2015 bracht hij een megasessie uit bij het BNN-platform 101Barz en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538.

Bekende DJ’s boeken

Momenteel is hij presentator van de UFC. Nesim is al jaren actief onder de naam Supergaande. Op het gelijknamige YouTube-kanaal brengt hij met groot succes series zoals Freestyle en Accepteer De Punchline uit. Inmiddels heeft het kanaal bijna een miljoen abonnees. Daarnaast is hij dit jaar on tour met zijn eigen theatershow TaBoe!

Boekingen van Fraasie & Nesim

Fraasie en Nesim zijn geen onbekende van elkaar. Naast hun samenwerking voor Supergaande zijn ze ook samen opgegroeid in hartje Zeeland. Omdat muziek een gedeelde passie is focussen de twee artiesten zich nu op een nieuw hoofdstuk: ze bundelen hun krachten en vormen een DJ duo. Tijdens deze unieke act kan het publiek niet alleen van de beste beats maar ook van het live entertainment genieten. Overal waar Fraasie en Nesim zijn is het feest!

Direct Fraasie & Nesim boeken? Klik hier voor boekingen van Fraasie & Nesim

Fraasie & Nesim boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fraasie & Nesim

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand