Eric Dikeb boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Bekend van het televisieprogramma Big Diët, een echt feestbeest in hart en nieren. Eric Dikeb is heel actief bezig met het publiek en is dan ook alleen geschikt voor echt gezellige feesten!

Eric Dikeb boeken

Hij was in 2000 dagelijks te bewonderen in het succesvolle tv programma “Big Diët” waar hij de strijd aanging met de overtollige kilo's, hierdoor kreeg hij echt landelijke bekendheid. . In 2001 heeft Eric een mega top 100 notering gehad met de Single ” Wie laat de hond uit” een vertaling van het nummer van de Bahamen. De veelzijdigheid steekt Eric niet onderstoelen of banken. Na de afvalrace Big Diët heeft Eric er weer iets nieuws bij, hij gaat namelijk ook steples geven. Dit is iets wat op dit moment zeer goed aanslaat bij het Nederlandse publiek. De nieuwe single van Eric Dikeb is getiteld “PizzaHaHa”, die ook in een versie met medewerking van De Deurzakkers is uitgekomen.

Boekingen van Eric Dikeb

In 2003 wordt de Pizzahut van Eric Dikeb een grote hit in Engeland onder de naam “the fastfoodsong”. Tegenwoordig is Dikeb bezig met zijn nieuwe tv-programma “Clip & Klaar”. Daarnaast ontwikkelt Dikeb diverse tv-formats welke voornamelijk via regionale tv-zenders worden vertoond.

Direct Eric Dikeb huren? Klik hier voor boekingen van Eric Dikeb

Eric Dikeb boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Eric Dikeb

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€450,-
€1.096,-