Ed Nieman boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Feest

Ed Nieman werd in 1982 ontdekt door platenbaas Adriaan Hoes, hem was het warme stemgeluid van Ed opgevallen. Adriaans vader, (jawel!!) Johnny Hoes, schreef speciaal twee nummers voor Ed. De eerste single kwam in 1983 uit en had als titel 'Als Zij Eens Deed', een mooi lied, een beetje in de stijl van André Hazes, want dat vond men het beste bij Ed passen. In dezelfde periode werd Ed gevraagd door cabartiëre Tineke Schouten om in haar 'One Woman Show' te komen optreden. Gedurende een jaar stond Ed met veel succes als gastzanger in Tineke's show.

Ed Nieman boeken

In 1994 werd Ed gevraagd om samen met Gaston Starreveld een radioprogramma te gaan maken bij (toen nog) Radio Noordzee Nationaal. Elke werkdag tussen twaalf en twee maakte het duo er een gezellige boel van, onder de naam “Broodje Noordzee”. Min of meer als grap namen Ed en Gaston onder de naam “Die Knapen” een cd single “Leve De Aprés-Ski” op dat een hit werd en het als grap begonnen gelegenheidsproject begon enigszins uit de hand te lopen, toen ook de 2e single “Leve De Lol” een groot succes werd. Er volgden nog een aantal singles van “Die Knapen”, allemaal feestkrakers die nog regelmatig overal te horen zijn. In 2003 tekende Ed een platencontract bij Berk Music en de eerste single “Een Groot Feest” kwam in de zomer van dat jaar uit.

Boekingen van Ed Nieman

En feest werd het zeker, want Ed heeft zojuist een opvallend cd-album afgeleverd, getiteld: “Als Je Lacht”. Het is een vrolijk album geworden vol Nederlandstalige levenspop. Op deze cd staan een aantal nummers van André Hazes, die in een hedendaagse dance-versie zijn opgenomen. Ed Nieman maakt er ook tijdens zijn live-optredens altijd weer een hele show van, iedereen gaat dan ook helemaal uit zijn dak. Zijn motto: Ed Nieman gevraagd, feest geslaagd.

Direct Ed Nieman huren? Klik hier voor boekingen van Ed Nieman

Ed Nieman boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ed Nieman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlands / Feest€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€650,-