Der Heino boeken

Uitsluitend repertoire van Heino!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager

‘Blau, blau blüht der Enzain’, ‘Ein Festival der Liebe’ en ‘Du’: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek. Deze Heino look a like brengt de nostalgische hits van Heino allemaal op de Bühne Blau, blau blüht der Enzain', La Montenara, La Paloma en nog veel meer. Deze nummers zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.

Der Heino (Heino look-a-like) boeken

Deze Heino imitator is de onvervalsbare look a like, behalve dat klink ook zijn stem nagenoegs als de echte Schwarzwalder. Ieder publiek word omgetoverd in een uitzinnige massa als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Er zijn ook mogelijkheden om het repertoire van de Heino look a like aan te vullen met andere Duitse hits van diverse schlagergrootheden.

Boekingen van Der Heino (Heino look-a-like)

Tijdens de shows in het land neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid van de hits van Heino. Der Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid! Ein Festival zum geniesen!

Direct Der Heino huren? Klik hier voor boekingen van Der Heino

Der Heino boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Der Heino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDuits / Schlager€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-