Debra Monroe (Marilyn Monroe look-a-like) boeken

Verbluffende gelijkenis met Marilyn Monroe!
€295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €295,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Meet & Greet
 • Genre
  Marilyn Monroe Tribute

Wil jij Debra Monroe boeken voor jou feest of event? Op een dag als 16 jarige tiener kwam Deborah op bezoek bij haar oom, en werd door hem geattendeerd dat zij verdacht veel op Marilyn Monroe leek. Ze had alleen toen nog nooit van de blonde Hollywood icoon: Marilyn Monroe gehoord. Haar oom die zelf ook groot fan is van Marilyn, liet Deborah meteen wat foto’s zien van de jonge Marilyn Monroe, ook wel Norma Jeane Baker.

Debra Monroe boeken

Wat haar meteen opviel was dat Deborah en Norma Jeane ook dezelfde achternaam hebben: Bakker/Baker. En laat het nou ook zo zijn dat een oom van haar opa naar USA is geëmigreerd voor 1920. We zullen het nooit weten, maar het is een leuke gedachte.

Look-a-like boeken

Geïntrigeerd en nieuwsgierig begon Deborah zich meer en meer in te lezen over het leven van Marilyn Monroe.Zo kwam zij er al snel achter dat hun jeugd erg veel overeenkomsten had, en zich daarom erg verbonden voelde met Marilyn Monroe. “Als Marilyn in deze tijd had geleefd, hadden wij dikke vriendinnen kunnen zijn” zo beschrijft zijzelf. Een eerste foto sessie als 18 jarige gaf Deborah het  zelfvertrouwen om haar hart te gaan volgen.

Boekingen van Debra Monroe

Zij maakte geregeld fotoshoots als Norma Jeane Baker, en ging met haar oom op pad, op zoek naar passende locaties, om foto’s als Norma Jeane Baker na te maken. Uiteindelijk kocht zij op haar 20ste jaar haar eerste blonde Marilyn pruik, keek zij geregeld make-up tutorials op YouTube en ging aan de slag om haar Marilyn te creëren. Door zich te verdiepen in Marilyn, vond zij eindelijk de herkenning waar zij zo opzoek naar was, en werd Marilyn haar lichtpunt. Langzaam maar met veel zekerheid, bloeide Deborah zich uit tot de nieuwe Nederlandse Marilyn Monroe lookalike, onder de naam: Debra Monroe.

Direct Debra Monroe boeken? Klik hier voor boekingen van Debra Monroe

Debra Monroe (Marilyn Monroe look-a-like) boeken

€295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Debra Monroe (Marilyn Monroe look-a-like)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Meet & Greet1 x 60 minutenn.v.t.1 persoonMarilyn Monroe Tribute€295,-
Meet & Greet1 x 120 minutenn.v.t.1 persoonMarilyn Montroe Tribute€450,-
Tape-act1 x 20-25 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonMarilyn Monroe Tribute€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-