Deborah de Groot boeken

Bekend van The Voice of Holland 2017-2018
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act met begeleiding eigen gitaar
 • Genre
  Allround Pop

Deborah de Groot is al jaren te vinden op het podium. Deze zangeres, songwriter en actrice heeft in haar carrière al met verschillende theaterproducties getoerd, heeft deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap stijldansen en ze is zelfs het gezicht van Pickwick geweest!Maar daarmee was het nog niet genoeg voor deze ambitieuze dame uit 1988. In seizoen 8 (2017-2018) van The Voice Of Holland wist zij maar liefst 3 stoelen om te draaien met haar feilloze vertolking van 'Stil in mij' tijdens de Blind Auditions en koos voor het team van Sanne Hans.

Deborah de Groot boeken

Deborah de Groot is een echte professional op haar vakgebied. Ze is muzikaal geschoold en master in 'popmusic' en 'songwriting'. Deborah de Groot heeft alles in huis om op uw evenement de beste performance te geven. Haar optredens kenmerken zich door strak uitgevoerde covers en mash-ups van popsongs van nu en vroeger. Deze catchy covers wisselt Deborah de Groot af met haar eigen geschreven popsongs.

Boekingen van Deborah de Groot

Haar voorliefde voor country-music is tijdens haar optreden sterk aanwezig. Bij een aantal nummers zal zij zichzelf hierbij begeleiden op akoestische gitaar. De sets starten vrolijk easy-listening en eindigen meestal up-tempo knallend. Het is mogelijk om de invulling van het optreden op maat te boeken. Deborah de Groot treedt ook op met begeleiding van haar eigen gitarist. Muzikale begeleiding met zowel gitarist als cajon/percussie is ook mogelijk.

Boekingsmogelijkheden:

* Solo tape met begeleiding eigen gitaar 1×30 minuten €1395,-* Met gitarist en onder begeleiding eigen gitaar 1×30 minuten €1645,-* Met gitarist, percussionist op cajon en onder begeleiding eigen gitaar 1×30 minuten €1895,-

Direct Deborah de Groot huren? Klik hier voor boekingen van Deborah de Groot

Deborah de Groot boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Deborah de Groot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act met begeleiding eigen gitaar1 x 30 minutenexclusief1 persoonAllround Pop€1395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-