Band With Benefits boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Band With Benefits boeken

  • Coverband
  • Duur: 2 x 60 minuten
  • Geluiid: exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting: 7 personen
  • Genre: Allround

Ben je op zoek naar een leuk achtergrondbandje? Zoek dan vooral verder. Onze band bestaat uit 7 jonge gasten in de bloei van hun leven die verzot zijn op optreden! En dat ga je merken. We hebben een hekel aan stilstaan en houden van veel te veel nummers.

Band With Benefits boeken

De oplossing is een show waarin we zo vrij zijn geweest om het beste van nummers te pakken en tot medleys te maken. Wij spelen in onze show allerlei non-stop mixen waarbij bekende covers, dansbare jaren 70/80/90 classics en veel Top-2000 de revue zal passeren.

Boekingen van Band With Benefits

Dus dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper. Geniet nog even van je rust want deze groep jonge honden heeft geen enkele intentie om gas terug te nemen!

Direct Band With Benefits boeken? Klik hier voor boekingen van Band With Benefits


Toon meer