B-Trix boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  B-set tot 800 personen
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround/Dance/Soul

100% Live muziek in een samenstelling zoals je die nog maar weinig ziet, zelfs zij die nooit dansen 'are dancing across the floor'.

B-Trix boeken

De lekkerste Dance Classics en Motown Soul doen de jaren 70' tig en 80' tig herleven. Echter ook uitstapjes naar de hedendaagse muziek komen voorbij. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of feesttent; B-TRIX maakt van uw feest een ware happening. Deze negenkoppige topformatie uit Denekamp (Overijssel) staat garant voor een bomvolle dansvloer vanaf de eerste minuut. Opvallend is daarbij de ijzersterke repertoire keuze. B-TRIX zoekt altijd naar de zogenaamde “O Ja ! ” nummers.

Boekingen van B-Trix

Als solide fundament een pompende bassist en een strakke drummer, een vingervlugge toetsenist die samen met een lekker solerende gitarist de basis compleet maakt. Voeg daar een vette blazers sectie aan toe. En als laatste een zanger als rots in de branding en onze zangeres met een dijk van een stem. Deze mix wordt opgediend met het beste op geluid en lichtgebied om een all-inclusive avond voor U te verzorgen!!

Direct B-Trix huren? Klik hier voor boekingen van B-Trix

B-Trix boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van B-Trix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 40 minutenB-set tot 800 personen9 personenAllround/Dance/Soul€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.195,-