2 Fabiola boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  DJ act met live zangeres
 • Genre
  Act met een geweldige stage reputatie

Midden jaren ’90 zorgde de Belgische Dance-formatie ‘2 Fabiola’ dat ze een plek kregen in de Europese hitlijsten en discotheken. Terwijl ‘Play This Song’ wekenlang de dansvloer domineerde stond ‘Lift You Up’ 5 weken op nummer 1 in de ULTRATOP. Daarna volgde het ene succes na het andere.

2 Fabiola boeken

Patje verhuisde naar het Party-Island Ibiza , en hield even een break in zijn schitterende muzikale carriere. De start van de nieuwe ‘2 Fabiola’ ging gepaard met een enorme media-hype rond de 90’s. De ‘I love the 90’s’ party in Hasselt was een absoluut hoogtepunt met 25.000 feestgangers. Samen met 2 nieuwe vocalisten ging Patje terug on TOUR met ‘2Fabiola’ in Belgie & Nederland.

Boekingen van 2 Fabiola

Ook was er de onvergetelijke Libanon-Show. De zomer bracht ook de eerste radio-hit “Push It Up” voor 2Fab. Twee jaar lang bouwde de groep terug een geweldige Stage-reputatie op, met bijna 200 optredens !

Direct 2 Fabiola boeken ? Klik hier voor boekingen van 2 Fabiola

2 Fabiola boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 2 Fabiola

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act met live zangeres1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenAct met een geweldige stage reputatieOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag