1st Call boeken

Incl. licht/geluid tot 1500 personen: € 2.950,-
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  2 x 45 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Top muziek en entertainment, in een avondvullende show vol energie, top geluid en een indrukwekkende lichtshow that's your 1st Call. De leden van 1st Call komen allemaal uit Groningen en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek. Een aantal leden hebben bijvoorbeeld jarenlang bij de bekende band Papa di Grazzi gespeeld! In deze nieuw gevormde band hebben zij elkaar gevonden met als doel een super moderne coverband neer te zetten. 1st Call bestaat inmiddels ruim een jaar en de energie stroomt van het podium af.

1st Call boeken

Je zult niet veel stil staan bij deze band, want het knalt bijna aan één stuk door! Maar voor een rustige 1e set op een bruiloft of bedrijfsfeest draait de band ook niet haar hand om. En ook dan krijg je de vetste mellow medleys vol Soul, Deep House en Disco voorgeschoteld.

Boekingen van 1st Call

De band tikt niet het standaard repertoire af, maar verrast je met de vetste mashup-medleys en knallende meezingers. De allernieuwste hits worden afgewisseld met hits uit de 70’s, 80’s en 90’s. 1st Call is dus uitermate geschikt voor een zeer breed publiek en zal je niet teleur stellen 1st Call geeft een andere betekenis aan het woord coverband!

Direct 1st Call huren? Klik hier voor boekingen van 1st Call

1st Call boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 1st Call

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband2 x 45 + 1 x 60 minuteninclusief tot 300 personen6 personenAllround€2250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€1.795,-