Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande boeken

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2-5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Carnaval / Feest

De bekende Tilburgse Ferry van de Zaande is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Ferryvormt vooral met carnaval een onafscheidelijk duo met zijn maat Fred van Boesschoten. Zescoren al snel beiden een hit. Terwijl Ferry met “Doe mènnene Mexicano” de frietcultuur eert,bezingt Fred vol passie over zijn ‘Schôon Waoge”. Het blijkt het begin van een carrière. Niet metpop-, maar met echte feestmuziek!

Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande boeken

In 2014 krijgt Ferry grote bekendheid als hij zijn stem leent aan de hitsingle “De Gròzzie vanMèn Buurvrouw”. Sindsdien voegen Ferry en Fred elk jaar een nieuwe hit toe aan het repertoireen staan ze steeds vaker feestend op de bühne. De combinatie van bier drinken en ‘knakenverdienen’ heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op onze volksheld. Met krakers als“Agget Mar Kort Houdt” en“Wè Zit Jouw Haor Toch Leuk” weten ze een breed publiek inbeweging te krijgen. In heel Brabant en daarbuiten.

Boekingen van Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande

In de aanloop naar carnaval 2019 ontmoet Ferry de mannen en meiden van Dweilorkest d’nZwakke Blaos (‘Ge blèft dwèèle’). Dit vers opgericht ensemble heeft een lokale hit met “Aggenie Zuipt” en Ferry besluit om om ‘efkes te blijven plakken’. Want met het Dweilorkest samengaan pas echt de voetjes van de vloer! En ook Fred doet gewoon mee.Voor carnaval 2020 presenteren Ferry Van de Zaande & Zwakke Blaos met “Rita Lien” hunnieuwe single. Samen zullen ze de tenten, zalen en café’s laten zien hoe een feestje op zijnTilburgs er aan toe gaat.

Direct Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande huren? Klik hier voor boekingen van Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande

Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zwakke Blaos & Ferry v/d Zaande

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief2-5 personenCarnaval / Feest€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€750,-