Ernest boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlands/Feest

€795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Als enige kandidaat mocht Ernest in het seizoen 2014/2015 terugkomen in het programma Bloed, zweet en tranen van SBS6. Dit vooral om te laten zien dat hij in het seizoen 2013/2014 onterecht is weg gestuurd. Inmiddels heeft Ernest met veel succes opgetreden in de show en is Nederland overtuigd van de geweldige zang – capaciteiten van Ernest. Hij zingt met passie en gevoel en alles komt recht uit zijn hart.

Ernest boeken

Ernest heeft in het programma bewezen dat hij een geweldige zanger is. Dat hij ook een ras- entertainer is, bewijst hij wekelijks in het Amsterdamse café “Peter Beense”. Daarnaast heeft hij in zijn rijke carrière op diverse grote podia gestaan. Al vijf keer trad hij op tijdens het Jordaanfestival en in 2014 stond hij met de Toppers in de ArenA tijdens de jubileum editie van “Toppers in concert”. Hij is dit jaar ook te zien op “Dutch Valley”.

Boekingen van Ernest

Ernest staat op het punt van doorbreken in Nederland! Wilt u genieten van een live optreden van deze geweldige zanger, dan kan dat. Ernest is beschikbaar voor optredens overal in Nederland.

Direct Ernest huren? Klik hier voor boekingen van Ernest

Video afspelen

Ernest boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€450,-
€695,-